Meest effectief resultaat

De ultieme Brazilian wax Experience van Nederland

Meest effectief resultaat

De ultieme Brazilian wax Experience van Nederland

Meest effectief resultaat

De ultieme Brazilian wax Experience van Nederland

Veelgestelde vragen

Waarom het haar verwijderen door middel van harsen?
Omdat het harsen uw huid zacht laten aanvoelen, en de behandeling veel efficiënter is dan elke andere tijdelijke methode.
Wat draag ik tijdens het Brazilian wax behandeling?
Sokken. Indien gewenst zal een handdoek worden verstrekt om de gebieden die u niet gaat waxen te bedekken als u dat prettig vindt. Kleren kunnen namelijk in de weg zitten en het beste is om de haartjes tegelijk te verwijderen.
Hoe lang een Brazilian Wax mee?
Voor de gemiddelde persoon duurt het gewoonlijk 2-4 weken om het echt glad te houden. Sommige mannen vinden het nog comfortabel tot 6 weken. Onthoud dat als de haartjes langer dan 1 cm zijn, het moeilijk zal zijn om hiermee te werken.
Wat ik moet doen om te zorgen voor mijn Brazilian wax?
Nadat het gebied is opgedroogd, zal er een voedzame lotion aangebracht worden. Het is aan te raden om 3 uur te wachten voordat u gaat douchen na de behandeling om toe te laten dat de poriën in het ontharingsgevied weer dicht gaan. Het is aan te raden om de 1e week na de behandeling te beginnen met schubben van het geharst gebied. Dit is om te voorkomen dat u last krijgt van ingegroeide haartjes. Met meer wax behandelingen zullen de haartjes langzamer, fijner en met minder dichtheid terugkomen.
Doet harsen pijn?
Ja, maar de pijn is na enkele seconden verdwijnen. Bedenk dat bij iedere persoon de pijn grens anders is en dat de eerste behandeling de pijnlijkste is. Na de eerste behandeling zijn de haren dunner en is de dichtheid van de haargroei minder, waardoor de behandeling (steeds) minder pijnlijk wordt.
Hoe lang blijven de haren weg?
Dit hangt van uw haargroei af. Tot de vierde week zult u in het algemeen alleen kleine haartjes zien verschijnen. Vanaf week 4 na de behandeling zullen de haartjes sneller groeien. De haartjes groeien in een cyclus. Wanneer u regelmatig komt, en eens in de vier weken een afspraak maakt, dan zullen de haartjes steeds meer gelijktijdig worden behandeld en dus ook steeds meer tegelijk gaan groeien. Dat wil zeggen dat u op den duur lang plezier zult hebben van een onthaarde huid.
Kan ik harsen tijdens mijn zwangerschap ?
Ja, dat kan vanaf de vierde maand van de zwangerschap en mits er geen risico’s aan uw zwangerschap zijn verbonden.
Bent u bang voor een Brazilian wax behandeling?
Als u bang bent, maar toch een Brazilian wax wil laten doen, kom dan 10 minuten vóór uw afspraak. Wij werken met een snel werkende verdovende gel die de gevoeligheid van de huid vermindert.
Is de Brazilian Wax behandeling pijnlijk?
Ja, het doet enigszins pijn, maar ieder persoon heeft bepaalde gebieden die meer of minder gevoelig zijn dan andere. De pijn is te vergelijken met een pleister die wordt verwijderd op het lichaam waar het haar groeit. Uw tatoeage doet veel meer pijn.

Als u een gevoelige huid heeft kan het ontharingsgebied tot 24 uur na de behandeling een beetje rozig worden. Er kan altijd een voorbehandeling plaatsvinden om het ontharingsgebied minder gevoelig te krijgen.

Contactgegevens

Bella Brasil
Bilderdijkstraat 195-h
1053 KS Amsterdam

KvK: 32135954
Tel.: 020 737 1528
info@bellabrasil.nl

Populaire behandeling

Nieuwsbrief