Meest effectief resultaat

De ultieme Brazilian wax Experience van Nederland

Meest effectief resultaat

De ultieme Brazilian wax Experience van Nederland

Meest effectief resultaat

De ultieme Brazilian wax Experience van Nederland

Föhnen Amsterdam

Laat je haar föhnen in Amsterdam bij Bella Brasil en je loopt naar buiten met een perfecte coupe. We weten precies hoe we jouw haar een oppepper kunnen geven, zodat het weer glanst en volumineus wordt. Voor onze blow dry behandeling kun je los een afspraak maken of je boekt deze in combinatie met een knip- of kleurbeurt.

  • Glanzend en volumineus haar
  • Behandeling duurt slechts 20 – 30 minuten
  • Keuze uit verschillende blow-outstijlen
  • Maak eenvoudig een afspraak online

Heb je vragen over de behandeling? Of wil je een afspraak maken voor het föhnen in Amsterdam? Neem contact met ons op door te bellen naar (020) 737 1528 of maak je afspraak via onderstaande knop. Zo ben je een stap dichter bij een perfecte look!

Prijslijst blow dry Amsterdam

De kosten van het föhnen van je haar in Amsterdam vind je hieronder:

Blow dry long hair € 50,-
Blow dry long hair with extensions € 60,-
Blow dry medium € 35,-
Blow dry short hair € 30,-

Wat kan je van een blow dry behandeling verwachten?

Bij een blow dry behandeling - ook wel: het föhnen van je haar - föhnen onze kappers je haar mooi in model. We preppen je haar eerst, dit houdt in dat we met geschikte haarproducten je haar verzorgen en ‘klaarmaken’ voor het föhnen. Tijdens deze stap maken onze kappers bijvoorbeeld gebruik van een heat protector en een volumeproduct. Door je haar te preppen blijft het na het föhnen langer in model zitten. Vervolgens gaan we aan de slag met de föhn en een borstel. Onze kappers hebben de juiste tools ter beschikking, zodat jij de coupe krijgt die je graag wilt hebben. Na het föhnen zetten we de puntjes op de i door je haar bijvoorbeeld glad te maken met een serum. Zo loop je met zacht, glanzend en volumineus haar naar buiten.

Föhnen in Amsterdam: maak een afspraak bij Bella Brasil

Wil je zelf de blow dry behandeling ervaren? En perfect zittend haar hebben? Maak dan een afspraak. Voor meer informatie kun je contact op nemen met onze kappers via (020) 737 1528 of langskomen bij onze salon in Amsterdam.

Nieuwsbrief