Brazilian wax mannen: guyzilian waxing bij Bella Brasil

Bij Brazilian Wax and Nails, is Brazilian waxing voor manen het  verwijderen van de haren bij de bikini lijn gedeelte, zowel voor als achterkant.  Met als uitzondering  het laten van een  paar haartjes  aan de voorkant.  Dit wordt  in professionele  termen  de landingsbaan  genoemd. Met  deze  techniek  zullen de kleine haartjes  zich niet zien tijdens  het dragen  van zwemkleding.

 De Hollywood Waxing  verwijdert  alle haren , inclusief  de landingsbaan,  zowel  voor  als achterkant. Dit word alsnog de Brazilian genoemd.

Zoals alle technieken die worden gebruikt met harsen, wordt de warme wax toegepast op het gebied  van de haartjes  van de haargroei. De huid kan lichtelijk uitgerekt  worden  in deze richting om de haartjes te helpen verwijderen. Het haar dat dan in de wax wordt opgevangen , wordt  in tegengestelde richting verwijderd, tegen de haargroei in.

Indien nodig, kan er een voorbehandeling plaats vinden om lichtelijk het gebied te verdoven om zo het harsen comfortabeler te laten verlopen.

De wax dat gebruikt wordt voor de behandelingen is een zware Braziliaanse type wax( voor de dik haren)  dat wordt verwijderd zonder behulp van stoffen strips.  Deze techniek  duurt ongeveer 30 tot 60 minuten, afhankelijke van het gebied en de hoeveelheid, de dichtheid en de richting waar de haartjes opgroeien.

Het haar is makkelijker te verwijderen als het niet te lang is. Als de haartjes meer da 1 cm lang zijn, kunnen deze geknipt worden tot een halve cm. Hierdoor is de behandeling een stuk comfortabeler.

Als geschoren?   Het duurt 2 weken voordat de haren genoeg zijn gegroeid om de behandeling succesvol en comfortabeler te laten verlopen. Hiervoor moeten de haartjes 1/8 tot 1/4 cm lang zijn.

Onthoud altijd dat u degene bent die altijd bepaald hoeveel haar u wilt verwijderen. Wanner u deze behandeling heeft gedaan vind u het niet allen goed voelen, maar u zult zich schoner en hygiënischer voelen. Dit alles zonder dat u zich geen zorgen hoeft t e maken over scheerwondjes en de jeuk van stoppels.

Onthoud ook dat u moet beginnen met het schubben van het  ontharingsgebied 1 week na de Brazilian wax behandeling en dat gebied 24 uur van tevoren niet blootgesteld mag worden aan zonlicht. Dit is overigens  ook af te raden na de wax behandeling.

U hebt nog andere vragen?  Lees onze F.A.Q

Prijslijst

Full Brazilian wax € 45
Full Brazilian wax + billen € 52
Bilnaad € 16
Bilnaad + billen € 23
Armen € 30
Oksels € 15
Borst + buik + schouders € 42
Rug + schouders € 34
Onderrug € 18
Boven en onderbenen € 39
Bikini wax € 22
Gehele lichaam € 139

Contactgegevens

Bella Brasil
Bilderdijkstraat 195-h
1053 KS Amsterdam

KvK: 32135954
Tel.: 020 737 1528
info@bellabrasil.nl

Populaire behandeling

Nieuwsbrief