Brazilian wax mannen: guyzilian wax

Een Brazilian wax voor mannen noemen we ook wel een guyzilian wax. Bij deze behandeling speciaal voor mannen verwijderen we alle haartjes in de schaamstreek; zowel aan de voor- als aan de achterkant. We laten alleen een paar haartjes over aan de voorkant: de landingsbaan. Met de unieke, professionele hars- en behandelmethode van Bella Brasil blijven de haartjes drie tot negen weken weg.

Wilt u liever dat we alle haren verwijderen, dus ook de landingsbaan? Dit noemen we nog steeds een Brazilian wax. Geef uw voorkeur gerust aan tijdens de behandeling.

Voordelen van een brazilian wax voor mannen bij Bella Brasil:

 • Gecertificeerde schoonheidsspecialistes
 • Tot wel negen weken verlost van ongewenste haren
 • Verminderde kans op ingegroeide haren
 • Geschikt voor mannen met alle haarkleuren
 • Geen branderig gevoel

Kosten van waxen bij mannen

Full Brazilian wax € 46,50
Full Brazilian wax + billen € 52
Bilnaad € 17,50
Bilnaad + billen € 26,50
Armen € 33,50
Oksels € 15
Borst + buik + schouders € 45,50
Rug + schouders € 37,50
Onderrug € 22,50
Boven en onderbenen € 43,50
Bikini wax € 29,50
Gehele lichaam € 139

 

Waxen voor mannen

Waxen bij mannen werkt eigenlijk hetzelfde als bij vrouwen. Onze vriendelijke en ervaren schoonheidsspecialistes gaan als volgt te werk:

 • We bespreken allereerst uw wensen zodat we tot het beste resultaat komen.
 • De huid en de haren worden gedesinfecteerd zodat ze beschermd zijn tegen irritatie.
 • Er wordt een zachte poeder aangebracht dat ervoor zorgt dat de huid niet aan de wax plakt.
 • In de salon maken we gebruik van een speciale bijenwas die we met een spatel op de huid aanbrengen. Dit gaat in de haartjes zitten en vormt een harde plak. De schoonheidsspecialiste verwijdert de plak vervolgens met flinke snelheid.
 • Na het waxen brengen we een speciale lotion aan waarmee we de achtergebleven restjes wax verwijderen. De reinigingslotion sluit de poriën en verzorgt de huid.
 • Tot slot gebruiken we een cooling gel om de huid te verkoelen en roodheid tegen te gaan. Ingrediënten als aloë vera en glycerine zorgen ervoor dat de huid heerlijk zacht aanvoelt.

Het is naar wens mogelijk om de huid voor te behandelen waarbij we het gebied licht verdoven. Op die manier verloopt de guyzilian wax voor u comfortabeler.

De wax die we gebruiken is een Braziliaanse soort die vooral bedoeld is voor dikkere haren. We verwijderen de substantie met behulp van stoffen strips. Een Brazilian wax voor mannen duurt ongeveer dertig tot zestig minuten. De totale duur van de behandeling is afhankelijk van het te ontharen gebied, de dichtheid van de haargroei, de hoeveelheid haar en de groeirichting van de haren.

Voorbereiding op de waxbehandeling

Het is voor onze medewerkers het eenvoudigst om haren te verwijderen die niet al te lang zijn. Wanneer de haren langer zijn dan één centimeter zijn eenvoudig korter te knippen naar een lengte van ongeveer een halve centimeter. Met deze lengte is de guyzilian wax een stuk comfortabeler.

We vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van het feit dat u zelf altijd bepaalt hoeveel haar u verwijderd wilt hebben. Na het ondergaan van een Brazilian wax voelt u zich niet alleen goed, maar ook schoner en hygiënischer. Dankzij onze professionele manier van werken hoeft u niet bang te zijn voor wondjes of vervelende jeuk door stoppels, zoals wel het geval is bij een scheerbeurt.

Een aantal handige tips voordat u de behandeling ondergaat:

 • Heeft u zich net geschoren? Dan is het belangrijk om ongeveer twee weken te wachten met het ondergaan van de behandeling. De haartjes zijn dan weer lang genoeg om succesvol te verwijderen.
 • Het te waxen gebied mag 24 uur voor de behandeling niet meer blootgesteld worden aan zonlicht.

Na het harsen voor mannen

Ook na afloop van de behandeling adviseren we u om het behandelde gebied ongeveer 24 uur niet bloot te stellen na zon. Een week nadat we de haren in uw schaamstreek hebben verwijderd, moet u beginnen met het scrubben van de huid. Hiermee voorkomt u ingegroeide haren en houdt u uw huid ook nog eens fris en soepel.

Brazilian wax: do’s and don’ts

Om optimaal te genieten van uw Brazilian wax geven we u de volgende tips:

 • Zoals genoemd, is ons advies om een week na de behandeling te beginnen met scrubben. Voor een optimaal resultaat is drie keer scrubben per week het beste.
 • Gebruik een dag voor de guyzilian wax een peeling om dode huidcellen te verwijderen.
 • Bent u net gewaxt? Raak de behandelde huid dan niet aan. De lege haarzakjes zijn vatbaar voor bacteriën en infecties.
 • Om steeds langer profijt te hebben van de harsbehandeling is het aan te raden om herhaaldelijke waxafspraken in te plannen. Scheer de huid tussen deze afspraken door niet. Wanneer u begint met scheren moeten we weer helemaal opnieuw beginnen.
 • Draag loszittende kleding naar de salon; dit zit na de behandeling een stuk comfortabeler dan strakke kleding.
 • Tot 24 uur na de behandeling is het verboden om te zwemmen, onder de zonnebank te gaan en om een sauna te bezoeken.

Doet een waxbehandeling pijn?

Veel mensen zien de Brazilian wax als een pijnlijke behandeling. De pijn valt in de praktijk gelukkig heel erg mee en een waxbehandeling is veel minder pijnlijk dan het laten harsen van het lichaam. Dit komt omdat de wax niet aan de huid hecht. Bij Bella Brasil gebruiken we wax van hoogwaardige kwaliteit en de behandeling wordt altijd uitgevoerd door een gecertificeerde schoonheidsspecialist. Hiermee zorgen we ervoor dat we de pijn tot een minimum beperken.

Een professionele guyzilian wax in Amsterdam

In onze salon vinden we het belangrijk dat klanten op hun gemak zijn. We stellen u daarom gerust en bespreken uitgebreid uw wensen zodat u met een goed en tevreden gevoel de deur uitloopt. Bella Brasil is geopend van maandag tot en met zaterdag en de klant staat altijd voorop: we voeren de Brazilian wax uit met de beste producten waardoor u geniet van een prachtig en verzorgd resultaat. Wilt u meer informatie over de Brazilian wax voor mannen in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via info@bellabrasil.nl of maak direct een afspraak door te bellen naar 020 737 1528 of via onderstaande button.

Maak een afspraak

Andere behandelingen bij Bella Brasil

Contactgegevens

Bella Brasil
Bilderdijkstraat 195-h
1053 KS Amsterdam

KvK: 32135954
Tel.: 020 737 1528
info@bellabrasil.nl

Populaire behandeling

Nieuwsbrief