Meest effectief resultaat

De ultieme Brazilian wax Experience van Nederland

Meest effectief resultaat

De ultieme Brazilian wax Experience van Nederland

Meest effectief resultaat

De ultieme Brazilian wax Experience van Nederland

Keratine behandeling

Ons haar krijgt dagelijks veel te verduren zoals hitte, vocht, chemische stoffen en zout. Op den duur worden deze schadelijke effecten zichtbaar en wordt het haar pluizig en droog. Een Brazilian keratine behandeling is de oplossing om weer sterk, zacht en glanzend haar te krijgen. De behandeling is geschikt voor iedere haartype en is niet schadelijk voor het haar. Sterker nog, het versterkt enkel een natuurlijke proces. Een keratine behandeling brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Sneller en gemakkelijker stylen
  • Minder droog en pluizig haar
  • Sterk, glanzend en zacht haar
  • Lang zichtbare resultaten: keratine voedt het haar

Zijn jouw krullen gaan pluizen of ben je toe aan mooie glanzende, zachte haren? Maak dan direct een afspraak of bel voor meer informatie naar onze kapsalon in Amsterdam via (020) 737 1528.

Maak een afspraak

 

Kosten keratine behandeling

De kosten van een keratine behandeling verschillen per haarlengte en geslacht.

Vrouwen Kosten
Keratine behandeling lang haar (tot over de schouders) € 190,-
Keratine behandeling medium haar (tot aan de schouders) € 160,-
Keratine behandeling kort haar € 130,-

Mannen Kosten
Keratine behandeling kort haar € 90,-
Keratine behandeling bovenkant haar (zonder zijkanten) € 50,-

 

Hoe werkt een keratine behandeling?

Afhankelijk van het haartype en de haarlengte duurt een keratine behandeling tussen de 2,5 en 4 uur. Dit verklaart ook het prijsverschil. Benieuwd naar hoe de behandeling precies werkt? Hieronder vind je de stappen:

  1. Allereerst wassen we het haar grondig, zodat de haarschubben open gaan staan. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat de keratine goed intrekt tijdens de behandeling. Vervolgens maken we het haar handdoekdroog.
  2. We verdelen het haar in verschillende secties, zodat iedere laag van het haar voorzien kan worden van keratine. De keratine wordt aangebracht door middel van een kwast.
  3. De keratine dient zo'n 30 minuten in te trekken.
  4. Daarna behandelen we het haar met een stijltang. De keratine dringt zo lok voor lok door in het haar. Dit gedeelte van de behandeling duurt het langst.
  5. Tot slot wordt de keratine die niet is ingetrokken uit het haar gespoeld met een zout- en sulfaatvrije shampoo. Ook stylen en föhnen we het haar, zodat je met glanzend en glad haar de kapsalon verlaat.

Een keratine behandeling voor vrouwen én mannen

Een keratine behandeling is niet enkel geschikt voor vrouwen, maar wordt ook onder mannen steeds populairder. Iedereen is van harte welkom in onze kapsalon in Amsterdam. De duur van een keratine behandeling verschilt per haarlengte. Zo zijn mannen vaak eerder klaar, omdat zij korter haar hebben dan vrouwen. Daarnaast duurt een keratine behandeling voor krullend haar vaak langer, omdat dit haar in veel gevallen relatief lang is.

 

Haar steilen met een keratine behandeling

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe steil haar jou staat? Een keratine behandeling zorgt ervoor dat het haar iets steiler wordt. Dit is met name het geval bij een kapsel met slag. De slag verdwijnt enigszins, omdat de keratine ervoor zorgt dat het volume van het haar afneemt.

 

Keratine speciaal voor krullen

Een keratine behandeling is zeer geschikt voor krullend haar. Dit komt omdat mensen met krullen vaker last hebben van pluizig haar. Onze keratine behandeling voedt het haar en zorgt ervoor dat de natuurlijke vorm van het haar blijft bestaan.

Wat is keratine?

Keratine is een lichaamseigen eiwit dat niet alleen voorkomt in het haar, maar ook in de buitenste laag van de huid en nagels. De keratine in de buitenste laag van de huid zorgt ervoor dat de huid taai en waterafstotend is. Zo wordt een plek op de huid met veel keratine bevattende cellen ook wel eelt genoemd. Net als in de huid zorgt keratine in het haar voor kracht en glans. Echter, het keratinegehalte in het haar neemt af door veelvuldig gebruik van bijvoorbeeld een föhn of stijltang. Met onze keratine behandeling voorzien we de haarcellen weer van keratine, waardoor de kracht en glans van het haar weer toenemen.

 

Een afspraak

Ben je toe aan een frisse, sterke en glanzende coupe? Maak dan direct een afspraak of bel voor meer informatie naar onze kapsalon in Amsterdam via (020) 737 1528.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief