Meest effectief resultaat

De ultieme Brazilian wax Experience van Nederland

Meest effectief resultaat

De ultieme Brazilian wax Experience van Nederland

Meest effectief resultaat

De ultieme Brazilian wax Experience van Nederland

Permanente make-up

Er altijd tiptop uitzien. Wie wil dat nou niet? Kom langs in ons schoonheidssalon in Amsterdam voor een permanente make-up behandeling! Voor vragen belt u ons via 020 737 1528 of boek online direct een afspraak via de onderstaande button.

Maak een afspraak

De voordelen van permanente make-up

Permanente make-up is het inbrengen van pigment vlak onder het huidoppervlak. Dit gebeurt met een hele fijne naald. Permanente make-up biedt een ideale uitkomst om er altijd tiptop uit te zien, vooral als u:

 • Een bril draagt
 • Graag naar de sauna gaat
 • Sport
 • Geen vaste hand hebt
 • Graag zwemt
 • Allergisch bent voor make-up
 • Snel last hebt van tranende ogen

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat: met permanente make-up ziet u er in elke situatie goed uit.

De behandeling

Het proces van permanente make-up aanbrengen bestaat uit twee behandelingen. Tussen de behandelingen zit vier tot zes weken.

Eerste behandeling

Voordat we beginnen aan het daadwerkelijk invullen van de wenkbrauwen, gaan we eerst met u in gesprek. Tijdens dit gesprek vullen we het ‘informed consent’ formulier in. Dit formulier bevat vragen over uw gezondheid, zodat we veilig aan de behandeling kunnen beginnen. Vervolgens bespreken we wat u van de behandeling verwacht. Uiteraard kunt u hierbij rekenen op onze expertise. Wij adviseren u over de kleur en vorm die het beste bij u best. We starten met het tekenen van de vorm en bij uw goedkeurig volgt het pigmenteren. Het stappenplan van de eerste behandeling is dus als volgt:

 1. Consult: bespreken van uw wensen en het geven van advies
 2. Formulier invullen
 3. Vorm van de wenkbrauwen tekenen
 4. Vorm controleren
 5. Starten met pigmenteren

Na het pigmenteren is de kleur altijd donkerder dan de uiteindelijke kleur. Na vier of vijf dagen merkt u dat de kleur een stuk lichter wordt. U hoeft hier dus niet van te schrikken. Ook niet wanneer u nog niet tevreden bent met de vorm. Er volgt immers altijd een tweede behandeling.

Tweede behandeling

Na vier tot zes weken volgt er een tweede behandeling. Tijdens deze behandeling voeren we enkele touch-ups uit. De vorm en de kleur worden bijgewerkt.

Na de behandeling

Na elke behandeling bespreken we met u hoe u de gepigmenteerde huid de komende dagen moet verzorgen. De gepigmenteerde huid mag u tot drie dagen na de behandeling niet nat maken. U krijgt van ons een verzorgingsproduct mee naar huis en een formulier waarin nogmaals wordt vermeld hoe u de zojuist opgezette pigmentatie moet behandelen.

Het resultaat

Enkele dagen na de behandeling zijn uw wenkbrauwen volledig ‘genezen’ en is het eindresultaat zichtbaar: een set prachtige wenkbrauwen! U merkt direct het effect dat uw nieuwe wenkbrauwen op uw gezicht hebben. De aangebrachte permanente make-up blijft ongeveer een tot vier jaar goed. Dit hangt af van uw huidtype, de kleur van de pigmentatie en uw leeftijd.

Permanente make-up bijwerken

Wanneer u merkt dat u weer uw wenkbrauwen wilt bijtekenen, is het tijd om de permanente make-up op te laten frissen. U kunt dit het beste jaarlijks doen om het mooie resultaat van uw wenkbrauwen te behouden. Ook voor een opfrisbeurt bent u van harte welkom in onze salon.

Maak een afspraak

Kosten permanente make-up

Wenkbrauwen

Schaduw € 325,-
Hairstrokes (haartjestechniek) € 325,-
Opvullen € 250,-

Ogen

Lijntje in de wimperrand boven of onder € 170,-
Lijntje in de wimperrand onder en boven € 270,-
Eyeliner boven € 220,-
Eyeliner onder € 185,-
Eyeliner boven en onder € 325,-
Duo-liner (2 kleuren) € 395,-

Overig

Beautyspot € 85,-

Opfrissen

Opfrissen pigmentatie bij ons gezet (binnen 3 jaar) € 95,- per behandeling
Opfrissen pigmentatie niet bij ons gezet* € 150,- per behandeling

* Voor correcties van vorm en/of kleur van permanente make-up elders gezet vragen wij u eerst een afspraak te maken voor een beoordeling. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Contact opnemen

Heeft u vragen over permanente make-up? Bel ons via 020 737 1528 of boek direct een afspraak via de onderstaande button.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief