Meest effectief resultaat

De ultieme Brazilian wax Experience van Nederland

Meest effectief resultaat

De ultieme Brazilian wax Experience van Nederland

Meest effectief resultaat

De ultieme Brazilian wax Experience van Nederland

Brazilian wax: De oorsprong - Bella Brasil

4 September, 2014 10:12

Waxen Amsterdam of Almere

Als je aan Brazilië denkt, denk je vooral aan: Voetbal, carnaval, geel groen, bruisende muziek en geweldige dansers. Maar heb je wel eens gehoord van Brazilian wax? Steeds meer vrouwen kiezen voor de ontharingsmethode: Brazilian wax. Brazilian wax wordt steeds bekender en populairder.

Zoals de naam al zegt: Brazilian wax komt van oorsprong uit Brazilië. Brazilian wax is in de jaren ‘90 ontstaan uit een trend, de kleine bikini trend. De steeds populairder wordende kleine bikini’s werden op de stranden van Brazilië gedragen. De Braziliaanse vrouwen staan bekend om zich mooi, sexy en schoon te voelen. De nieuwe ontharingsmethode brazilian wax sloot perfect op deze trend aan. Alles moest onthaard worden om zulke kleine bikini’s te kunnen dragen.

In 1994 werd de brazilian wax in de eerste schoonheidssalon in New York geïntroduceerd door zeven zussen uit Brazilië. Diverse klanten als: Naomi Campbell, Jessica Parker en Scarlett Johansson maakte deze ontharingsmethode bekend. Bella Brasil is een van de gespecialiseerde waxsalons in Nederland en is gevestigd in Amsterdam en Almere.

Wat is waxen en waarom zou ik dit doen?

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode waarbij het haar tot op de wortel verwijderd wordt. Scheren en ontharing crèmes laten de wortels intact waardoor er stoppels ontstaan en het haar weer snel terugkomt. Waxen zorgt ervoor dat het haar langer wegblijft en in zachte en mindere mate terug komt. Tegelijkertijd worden er dode huidcellen verwijderd wat ervoor zorgt dat de huid heerlijk zacht wordt.

Waxen ook voor mannen

Bij Bella Brasil kunnen ook mannelijke bezoekers onthaart worden. Je ziet vaak mannelijke modellen of sporters die geen haartje op hun lichaam hebben. Wij als schoonheidssalon Bella Brasil willen dat waxen voor iedereen toegankelijk is. Brazilian wax Amsterdam of Almere.

Afspraak?

Ben je benieuwd naar een waxbehandeling in Amsterdam of Almere? Kom dan gerust eens langs of maak een afspraak: 020 7371528

< Brazilian wax: De ontharing trend van 2014 Actie Brazilian Wax >

Nieuwsbrief