Meest effectief resultaat

De ultieme Brazilian wax Experience van Nederland

Meest effectief resultaat

De ultieme Brazilian wax Experience van Nederland

Meest effectief resultaat

De ultieme Brazilian wax Experience van Nederland

Wenkbrauwen laten verven vanaf € 15,- bij Bella Brasil

Je wenkbrauwen worden ook wel de kaders van het gezicht genoemd. Dat is niet zo gek, aangezien ze je gezichtsuitdrukkingen definiëren. Een mooi paar wenkbrauwen voegt daarom veel karakter toe aan het gezicht en biedt balans aan andere kenmerken in het gezicht. Laat nu je wenkbrauwen verven in onze schoonheidssalon in Amsterdam en verras jezelf met het prachtige resultaat.

  • Wenkbrauwen laten verven vanaf € 15,-
  • Gecertificeerde en vriendelijke wenkbrauw specialisten
  • Wekenlang genieten van mooie wenkbrauwen
  • Laat je gezichtskenmerken mooier naar voren komen

De voordelen van je wenkbrauwen laten verven

Je wenkbrauwen verven is een van de meest effectieve manieren om je gezicht een echte upgrade te geven. Wist je bijvoorbeeld dat een mooie set wenkbrauwen andere kenmerken in het gezicht beter naar voren laat komen? Met minimale inspanning zorg je ervoor dat je snel een mooie, sprekende uitstraling hebt, zonder het gebruik van make-up. Iedereen kan zijn wenkbrauwen laten verven, of je nou blond, bruin of rossig haar hebt. Wanneer je van nature al volle wenkbrauwen hebt, kan het verven je net dat extra beetje geven om je gezicht in balans te brengen. Ook wanneer je haartjes erg licht zijn en daardoor bijna niet zichtbaar zijn, biedt het verven van je wenkbrauwen een optimale uitkomst. Je hoeft niet langer aan de slag te gaan met wenkbrauwpoeder en wenkbrauwpotloden om mooie wenkbrauwen te creëren. Door middel van wenkbrauwverf geniet jij wekenlang van perfecte wenkbrauwen, zonder een vleugje make-up te hoeven gebruiken.

  • De behandeling gebeurt snel
  • Geschikt voor alle haarkleuren
  • Geeft vorm aan je gezicht en brengt je gezicht in balans
  • Je hoeft je wenkbrauwen niet meer bij te tekenen met make-up
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over make-up die uitloopt tijdens het sporten of door de regen
  • Wekenlang resultaat

Wenkbrauwen laten verven tarieven

Wenkbrauwen modelleren € 15,-
Wenkbrauwen verven of wimpers verven € 15,-
Wenkbrauwen verven en wimpers verven € 27,-
Wenkbrauwen modelleren + wenkbrauwen verven + wimpers verven € 39,-

Bekijk ook onze volledige prijzenlijst voor de tarieven van andere behandelingen.

Wenkbrauwen laten verven: het proces

Het verven van je wenkbrauwen creëert de illusie dat je haren donkerder en voller zijn. De specialiste brengt de wenkbrauwverf nauwkeurig aan op je wenkbrauwen en creëert hiermee de gewenste vorm die bij het gezicht past. De verf moet even intrekken en vervolgens veegt de specialiste het weg. Het resultaat is prachtige wenkbrauwen die perfect aansluiten op je gezicht.
De wenkbrauwverf geeft een natuurlijke finish en kan afgesteld worden op jouw persoonlijke wensen. Hierbij word je uiteraard geadviseerd door onze specialisten. Je kan de behandeling combineren met bijvoorbeeld het modelleren van je wenkbrauwen of het verven van je wimpers.

Onze behandelingen

Door je wenkbrauwen te laten verven, geniet je lang van een mooi en natuurlijk resultaat. Wil je langer genieten van mooie wenkbrauwen? Ga dan voor permanente make-up, bijvoorbeeld in de vorm van hairstrokes. In onze schoonheidssalon in Amsterdam bieden we ook andere behandelingen aan, zoals waxen, een manicure, laserontharing en nog veel meer. Ook kun je bij Bella Brasil terecht voor een kappersbehandeling. Bekijk het overzicht van alle behandelingen in onze schoonheidssalon.

Boek een afspraak

Ben je benieuwd naar de mooie resultaten die je kunt krijgen met het verven van je wenkbrauwen? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak via de onderstaande knop en geef je gezicht een upgrade.

Nieuwsbrief