top of page

Voordelen

 • Vriendelijke en gecertificeerde schoonheidsspecialistes

 • Gedurende 3-9 weken verlost van ongewenste haargroei

 • Geen branderig gevoel zoals bij scheren of epileren

 • Minder kans op ingegroeide haren

 • Geschikt voor alle haar- en kleurentypes

 • Brazilian wax voor mannen- en vrouwen

Depilando sobrancelha
Beautiful Blonde
Body Conscious

EENMALIGE BEHANDELING

Het verschil dat u zoekt

 GEZICHTSHAAR VERWIJDEREN 

Aangepast aan uw wensen

 GEZICHTSHAAR VERWIJDEREN 

Uitzonderlijke resultaten

BRAZILIAN WAX

shutterstock_1114964543.jpg

Brazilian wax Amsterdam:

bikinilijin waxen vanaf €20,-

Een Brazilian Wax behandeling hoeft niet vervelend te zijn. Het is ons doel om het voor de klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Wil je eerst meer weten over de behandeling of heb je specifieke vragen dan kun je ons altijd bellen op 020 737 1528 of e-mailen naar info@bellabrasil.nl

Bedenk van te voren goed wat je wil en waarom je het wil. Mocht je ergens over twijfelen dan kun je altijd van te voren contact met ons opnemen. Hieronder een aantal punten waar je rekening mee moeten houden alvorens je een afspraak maakt.

 • Voor het harsen moeten de haren minimaal een halve centimeter lang zijn. Gemiddeld betekent dat dat je je haar 2 á 3 weken voorafgaand aan de behandeling niet scheert of knipt.

 • Zorg ervoor dat je je afspraak niet vlak voor of tijden de menstruatie plant. De huid is dan extra gevoelig.

 • Zorg ervoor dat de huid helemaal schoon is voor de behandeling. Licht scrubben van te voren is goed voor het verwijderen van dode huidcellen.

 

Een full Brazilian Wax bij onze salon in Amsterdam duurt ongeveer van 30 minuten tot 1 uur; afhankelijk van het haartype en de haardichtheid. Bij een brazilian wax is geen sprake van het branderige gevoel dat optreedt bij scheren of epileren.

 • Van te voren bespreken we goed wat jouw wensen zijn, zodat we voor jou het beste resultaat kunnen leveren.

 • De huid en de haren worden gedesinfecteerd ter bescherming tegen irritatie.

 • Een zachte poeder wordt aangebracht, zodat de huid niet aan de wax zal blijven plakken.

 • De speciale bijenwas wordt op de huid aangebracht met een speciale spatel. De wax zal vervolgens om de haartjes gaan zitten en vormt dan een plak die door de specialiste met flinke snelheid zal worden verwijderd.

 • Na het harsen wordt een speciale reinigingslotion gebruikt om de achtergebleven harsrestjes te verwijderen. Deze lotion sluit de poriën en verzorgt en verzacht de huid.

 • Hierna wordt een cooling gel gebruikt om de huid te verkoelen en roodheid tegen te gaan. Door de ingrediënten als Aloe Vera en glycerine blijft de huid heerlijk zacht.

 

Nazorg is bijna net zo belangrijk als de behandeling zelf. Voor een optimaal resultaat hebben wij hieronder een aantal adviezen:

 • Zorg ervoor dat je de huid schoonhoudt, maar voorkom een harde wrijving.

 • Vermijd warmte. Douche dus niet te heet, ga niet naar een sauna of zonnebank en wacht ook een dagje met sporten.

 • Draag de eerste 24 uur niet te strakke of niet-ademende kleding.

 • Gebruik de eerste 24 uur geen vette crèmes of geparfumeerde producten.

 • Ga pas na 24 uur weer in de zon en gebruik daarbij een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor.

 • Na ongeveer 3 dagen na de behandeling is het raadzaam om de huid ongeveer 3 keer per week licht de scrubben. Dit is ter voorkoming van ingroeiende haren.

 

Brazilian Wax voor mannen?

Brazilian wax mannen: bij een Brazilian Wax behandeling wordt er al snel gedacht aan een behandeling voor vrouwen, maar ook voor mannen is de Brazilian Wax behandeling geschikt. Steeds vaker laten mannen hun rug, borst benen en schaamstreek waxen. Bij een Brazilian Wax voor mannen behandeling worden alle haren van de pubis, scrotum, perineum, en rond de anus verwijderd. Het voordeel is dat gedurende 3 tot 5 weken je haarloos bent.

Over Brazilian Wax behandelingen voor mannen zijn er vaak vragen en daarom hebben wij een aparte Brazilian Wax mannen pagina opgezet. Hier kun je alles over Brazilian Wax voor mannen terugvinden. Mocht je toch nog meer willen weten, dan kan je altijd even contact met ons opnemen via 020 737 1528 of mailen naar info@bellabrasil.nl.

 

De oorsprong van de behandeling

Brazilian waxing is genoemd naar een zevental Braziliaanse zusters die in hun schoonheidssalon een stijl van harsen introduceerden die aansloot bij de trend om minieme bikinibroekjes te dragen. De dames wilden niet dat er ook maar één haartje zichtbaar was. Bij een Brazilian wax worden dus alle haartjes rond de anus, op de perineum, rond de vagina en op de schaamheuvel weggehaald.

Oorspronkelijk bleef er in het midden een strook haar staan op de schaamheuvel, maar tegenwoordig wordt hier in Europa meestal alle haar weggehaald. Na een Brazilian waxing hoeft dus niemand meer bang te zijn dat er haartjes onder slip of string vandaan komen. Daarnaast geeft harsen meestal minder problemen met ingroeiende haartjes en andere irritaties.

 

Een professionele Brazilian Wax in Amsterdam

Ons doel is om onze klanten op hun gemak te laten stellen en achteraf een goed en tevreden gevoel te creëren. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag. Bij onze salon in Amsterdam staat de klant altijd voorop. Voordat we beginnen met een Brazilian Wax zal er altijd goed worden besproken wat de wensen van de klant zijn. Daarnaast wordt de Brazilian wax uitgevoerd met de beste producten, waardoor het resultaat gegarandeerd mooi en verzorgd is. Wilt u meer weten over een Brazilian wax in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op via info@bellabrasil.nl of door te bellen naar 020 737 1528.

Vergelijkbare behandelingen

Naast een brazilian wax behandeling kunt u in onze schoonheidssalon te Amsterdam ook terecht voor:

bottom of page