top of page

Wat is HYDRAFACIALS?

HydraFacial     
90 euros

Tijdens deze behandeling wordt je huid diep gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd. Onzuiverheden worden verwijderd. Specifieke huidproblemen worden behandeld met een hoogwaardig serum op maat van uw huid, boordevol antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur, die we diep in uw huid trekken. HydraFacial wordt aangevuld met LED-lichttherapie. Rood LED-licht wordt gebruikt om de stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren. Het helpt ook om zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van huidveroudering te verminderen. Het blauwe LED-licht heeft een antibacteriële werking.

HydraFacial     
98 euros

Deze behandeling volgt dezelfde stappen als de HydraFacial Deluxe behandeling, alleen wordt er gebruik gemaakt van een nog hogere kwaliteit serum dat is aangepast aan uw huid en diep in uw huid wordt geïnjecteerd. Ook ontvang je een extra sheet mask met verzorgende ingrediënten.

HYDRAFACIAL
110 EUROS

Dit is de ultieme HydraFacial behandeling en ervaring! We starten deze behandeling met het ontgiften van uw huid door middel van lymfedrainage. Daarna worden alle stappen gevolgd, zoals bij de HydraFacial Deluxe Premium behandeling.

HydraFacial is een gezichtsbehandeling bestaande uit drie stappen, die samen het beste resultaat geven. In deze drie stappen wordt de huid gereinigd, gehydrateerd en beschermd. Het is een combinatie van hydradermabrasie, fruitzuurpeeling, poriënzuivering en de introductie van een hoogwaardige gezondheidscocktail met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

 

Dit alles met behulp van de gepatenteerde technologie van het computergestuurde HydraFacial apparaat. Zeg vaarwel tegen dode huidcellen en mee-eters en hallo tegen een stralende, gevoede huid. De beste huid van je leven begint hier!

Hoe werkt HydraFacial?

 

Stap 1. Reinig en schil

Eerst reinigen we de huid voorzichtig. Hiervoor gebruiken we een combinatie van Triclosan en Zink met PCA. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je dode huidcellen worden weggeweekt. Deze dode huidcellen worden vervolgens voorzichtig verwijderd met het HydraFacial apparaat, waarna er een nieuwe gezonde huidlaag ontstaat. Je doffe, grijze uiterlijk verdwijnt en hoogwaardige ingrediënten kunnen beter en dieper in je huid worden opgenomen.

 

Vervolgens pellen we uw huid weg met een combinatie van glycolzuur en salicylzuur. Glycolzuur heeft een prachtig effect op de structuur van je huid, denk aan grove poriën, fijne lijntjes en rimpels. Salicylzuur kan diep in je poriën doordringen om de talg daar te verzachten, zodat we het in de volgende stap goed kunnen verwijderen. Deze veilige peeling kan een licht prikkelend of tintelend gevoel op de huid veroorzaken, maar doet zeker geen pijn. Als je vaker de HydraFacial behandeling ondergaat, kunnen we de kracht van de peeling vergroten voor een nog intensiever resultaat.

 

Stap 2: Extractie en hydratatie

In deze stap wordt alles wat niet in je poriën hoort verwijderd. Denk hierbij aan make-upresten, overtollig talg, zweet, vuil en mee-eters. We gebruiken een hoge stofzuiger die over je huid gaat. Tegelijkertijd hydrateren we je huid. Dit alles is pijnloos. En hoe lonend is het als je aan het einde van de behandeling zelf in de afvalcilinder kunt zien hoeveel onzuiverheden er tijdens de behandeling van je huid zijn gekomen? Je zult versteld staan!

 

Stap 3. Inname en bescherming

HydraFacial heeft een gepatenteerd infuussysteem, waardoor we serums die specifiek op jouw huid zijn afgestemd, diep in je huid kunnen brengen, zonder deze te beschadigen. Deze serums bevatten zeer krachtige antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur, die zorgen voor een optimale hydratatie, anti-aging en bescherming van je huid. Hierdoor krijgt je huid weer een gezonde, stralende gloed.

Voor wie is HydraFacial geschikt?

HydraFacial is geschikt voor mannen en vrouwen en voor alle huiden, huidtypes en bijna alle huidindicaties. Ook voor problematische en hoofdhuid. Neem bij twijfel contact met ons op om uw specifieke huidsituatie te bespreken en gericht advies te krijgen. HydraFacial is ook veilig tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding. Na de behandeling kun je de zon in met de juiste producten en SPF bescherming, ideaal om je huid in goede conditie te houden tijdens de zomermaanden. Wij voeren geen HydraFacial behandeling uit als u last heeft van actieve infecties, wonden, auto-immuunziekten, een door de zon verbrande huid of als u roaccutane of andere huidverdunnende medicijnen gebruikt.

Hoeveel HydraFacial behandelingen heb ik nodig?​

Dat hangt natuurlijk helemaal af van je wensen. Een enkele HydraFacial behandeling geeft je huid al een mooie boost. Maar voor het beste resultaat raden we aan om deze behandeling elke vier weken te herhalen. Omdat uw huidcellen zich ongeveer elke 28 dagen vernieuwen, kan uw huid weer gaan verstoppen. Hierdoor werken je huisproducten minder diep in en wordt je huid weer dof en grauw. Door elke vier weken terug te keren naar HydraFacial, blijft je huid gezond en stralend!

Welke HydraFacial-behandelingen zijn beschikbaar bij Bellabrasil

Bij NovaSkin hebben we drie soorten HydraFacial behandelingen:

En goed om dat te weten

Een HydraFacial behandeling is pijnloos en er hoeft geen rekening gehouden te worden met hersteltijd.

Direct na de behandeling ziet u resultaat. Dit resultaat kunt u behouden door de behandeling regelmatig te herhalen en thuis een goede huidverzorging te gebruiken. Onze huidspecialisten geven je graag persoonlijk huidadvies.

Het is mogelijk om je HydraFacial te combineren met microneedling. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vermijd intensieve behandelingen zoals laserbehandelingen, IPL, chemische peelings, fillers en botox in de periode van twee weken voor tot twee weken na uw HydraFacial behandeling.

Direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer hervatten. In sommige gevallen kunt u wat tijdelijke irritatie, een trekkerig of rood gevoel ervaren. Deze reacties zijn normaal en verdwijnen binnen 72 uur, afhankelijk van de gevoeligheid van uw huid. Als er tijdens uw HydraFacial een hoger schilpercentage wordt gebruikt, kan de huid na de behandeling licht vervellen. Dit is ook een normale reactie die deel uitmaakt van huidvernieuwing. Warmtebronnen zoals sauna en zonnebank kunnen na de behandeling voor wat extra irritatie van de huid zorgen.

Als je last hebt van enorm veel diepe mee-eters op je gezicht, kunnen we ze mogelijk niet allemaal in één behandeling verwijderen. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig voor het gewenste reinigingsresultaat.

Een HydraFacial behandeling is volkomen veilig tijdens de zwangerschap.

Wil je het maximale uit je HydraFacial behandeling halen? Zorg ervoor dat je een gezonde levensstijl aanhoudt. Beweeg voldoende, drink veel water, eet gezond en rust voldoende. Bescherm je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en rook niet

bottom of page