top of page
Hair Model

KAPPER AMSTERDAM

Ben jij op zoek naar een goed kapper in Amsterdam? Bij Bella Brasil kun je je haar laten wassen, knippen, verven en föhnen door professionele kappers met veel ervaring. 

Wij zijn gespecialiseerd in de keratine behandeling. Dit is een behandeling waarbij het haar gevoed en gestijld wordt. Maak direct een afspraak of bel ons voor meer informatie via 020 737 1528.

_lnkv4339.jpg

Read More

Mulher com chapinha
Homem que começ um corte de cabelo
_ufrq3969.jpg

Keratine behandeling Amsterdam: definitieve stijltechniek

De ‘progressive brush’ is een stijltechniek die ervoor zorgt dat het haar perfect kan worden gestijld.

De techniek zorgt ervoor dat het haarvolume afneemt waardoor het aanzienlijk stijler wordt na iedere behandeling.

Doordat er tijdens het stijlen keratine aan het haar wordt toegevoegd wordt het haar gelijk gezonder.

Doordat de hoeveelheid keratine in het haar weer op het juiste niveau wordt gebracht tijdens de behandeling ziet uw haar er na de behandeling mooier en zachter uit.

Het belangrijkste onderdeel van de progressive brush zijn de aminozuren die ervoor zorgen dat het haar mooi stijl wordt. Naast de aminozuren wordt er gebruik gemaakt van verzachtende crèmes en keratine. Om ervoor te zorgen dat het haar in de gewenste staat blijft raden we aan om de behandeling iedere twee maanden te herhalen.

Maak direct een afspraak of bel ons voor meer informatie via 020 737 1528.

MEER DIENSTEN

BOTOX BEHANDELING

Bij het woord Botox zijn we snel geneigd om te denken aan het opvullen van rimpels. Maar wist je dat er ook een Botox behandeling voor je haar bestaat? Na een Botox behandeling zal je haar er gegarandeerd gevoed en hersteld uitzien. Het is dus ideaal voor iedereen met droog, beschadigd en futloos haar. Het anti-frizz-effect zorgt ervoor dat je haar zijdezacht aanvoelt en makkelijk behandelbaar wordt. Zo hoef je veel minder lang voor de spiegel te staan. Let op: het haar wordt met een Botox behandeling niet blijvend steil. Je behoudt dus je eigen haarstructuur!

Wie denkt dat er bij een Botox behandeling met een naald in de hoofdhuid wordt gespoten, heeft het (gelukkig!) mis. De behandeling gaat als volgt:

  1. We wassen het haar met een speciale shampoo, waardoor de haarschubben open gaan staan.

  2. We smeren een crème-emulsie (oftewel de Botox) met een kwast op het haar.

  3. We laten de emulsie vijftien minuten inwerken onder de warmtekap.

  4. Het haar wordt uitgespoeld en in model gebracht.

Salão de cabeleireiro

FOHNEN

Laat je haar föhnen in Amsterdam bij Bella Brasil en je loopt naar buiten met een perfecte coupe.

We weten precies hoe we jouw haar een oppepper kunnen geven, zodat het weer glanst en volumineus wordt. Voor onze blow dry behandeling kun je los een afspraak maken of je boekt deze in combinatie met een knip- of kleurbeurt.

- Glanzend en volumineus haar
- Behandeling duurt slechts 20 – 30 m
- Keuze uit verschillende blow-outstijlen
- Maak eenvoudig een afspraak online


Heb je vragen over de behandeling? Of wil je een afspraak maken voor het föhnen in Amsterdam?

Neem contact met ons op door te bellen naar (020) 737 1528 of maak je afspraak via onderstaande knop. Zo ben je een stap dichter bij een perfecte look!

HIGHLIGHTS HAAR

Ga je voor een volledig blonde look of wil je je haar slechts een paar tinten lichter? De kleurspecialisten van Bella Brasil beschikken over jarenlange ervaring en lichten je haar op zonder het te beschadigen. Wil je een afspraak inplannen? Neem telefonisch contact op met onze salon of plan direct een afspraak in via de online agenda.

Voordelen van highlights

Als je graag wat lichter haar wilt, maar niet direct al je haren wil bleken, zijn highlights een uitstekende optie. Doordat je niet alle haren in een keer kleurt, is het resultaat subtiel en blijf je dicht bij je natuurlijke uitstraling. Nog subtieler dan highlights is het zogenaamde ‘contouren’. Door slechts een klein deel van je haar, rondom je gezicht op te lichten, blijft het grootste deel van je haar donker, zodat het verschil niet te extreem is.

shutterstock_1715459824-7516f138.png

KERATINE BEHANDELING

Ons haar krijgt dagelijks veel te verduren zoals hitte, vocht, chemische stoffen en zout. Op den duur worden deze schadelijke effecten zichtbaar en wordt het haar pluizig en droog. Een Brazilian keratine behandeling is de oplossing om weer sterk, zacht en glanzend haar te krijgen. De behandeling is geschikt voor iedere haartype en is niet schadelijk voor het haar. Sterker nog, het versterkt enkel een natuurlijke proces. Een keratine behandeling brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Sneller en gemakkelijker stylen

  • Minder droog en pluizig haar

  • Sterk, glanzend en zacht haar

  • Lang zichtbare resultaten: keratine voedt het haar

Zijn jouw krullen gaan pluizen of ben je toe aan mooie glanzende, zachte haren? Maak dan direct een afspraak of bel voor meer informatie naar onze kapsalon in Amsterdam via (020) 737 1528.

bottom of page