top of page

Na een manicure zien je handen en nagels er weer gezond en verzorgd uit. Met een laagje nagellak geef je je nagels net dat extraatje voor een vrolijke, chique uitstraling. Tijdens je manicure in Amsterdam bij Bella Brasil vijlen we niet alleen je nagels, we verzorgen ook de nagelriemen en geven je bij het boeken van een ‘spa manicure’ ook een scrubbehandeling en een handmassage, voor een superzacht huidje.

  • Vanaf € 25,-

  • Nagelbijtarrangement mogelijk

  • Bruidsarrangement mogelijk

  • French lakken, gelnagellak en acrylnagels

  • Keuze uit verschillende kleuren

Wil je een afspraak maken voor een manicure in Amsterdam? Of wil je meer informatie over onze lakjes of de verschillende stijl- en nagellakopties? Maar een afspraak via onderstaande button of bel naar (020) 737 1528.

Pink Sugar

MANICURE AMSTERDAM

Krijg je handen en nagels in topconditie door een manicure in Amsterdam bij Bella Brasil.

  • Manicure

  • Voetverzorging

  • Gelcolor O.P.I

  • French manicure

  • French pedicure

Pedicure

GEDIPLOMEERD

PEDICURE IN DE SALON

Wat is een manicure?

Een manicure is een handverzorgingsbehandeling, waarbij de focus vooral ligt bij de nagels. Tijdens een manicure pakt de schoonheidsspecialist de nagel, nagelriemen en de (droge) handen aan, om ze weer in een goede conditie te krijgen. Een manicure is altijd uit te breiden met extra’s, zoals een handmassage.

 


Wat houdt onze spa manicure in?

Onze Spa manicure is een behandeling waarbij je handen en nagels uitgebreid onder handen worden genomen. Allereerst krijg je een ‘nagelbad’ en reinigen we de nagel. Vervolgens verzorgen we de nagelriemen en vijlen we de nagels in model. Dan kun je genieten van een heerlijke scrub- en handmassage. Als finishing touch lakken we de nagels in de gewenste kleur en smeren we uw handen in met een handcrème.

 


Gelcolor OPI

Bij Bella Brasil maken we gebruik van Gelcolors van het merk OPI. Deze gel lak blijft ongeveer 2+ weken zitten. Gelcolor is ook geschikt voor op de teennagels. De Gelcolors van OPI hebben een intense hoogglans en geven een verzorgde uitstraling. Onze schoonheidsspecialiste hardt de gellak uit onder een ledlamp, zo is je nagellak direct droog.

 


French nagellak

De French manicure is een klassieker en ziet er erg natuurlijk en verzorgd uit. Bij een French manicure voorziet de nagelstylist de nagel van een nude look met een mooi wit randje.

 


Bruidsnagels

Op de mooiste dag van je leven wil je uiteraard ook de mooiste nagels hebben. Bella Brasil helpt je daar graag bij! Weet je nog niet zo goed wat je wilt? Onze nagelstylisten adviseren en helpen je graag.

 


Nagelbijtarrangement

Ben je een nagelbijter en kunnen je nagels wel een oppepper gebruiken? Maak een afspraak voor het nagelbijtarrangement en je nagels zien er weer verzorgd uit.

 


Andere behandelingen

Naast een manicure of pedicure kun je bij Bella Brasil terecht voor onder andere:

Brazilian wax
Waxen
Laserontharing
Kapper
Keratine behandeling
Guyzilian wax
Zijn jouw nagels toe aan een manicure? Maak vandaag nog een afspraak.

bottom of page