top of page

What is DERMAPLANING

Het is een invasieve procedure waarbij de bovenste huidlagen worden verwijderd. Het helpt het uiterlijk van acnelittekens en ongewenst gezichtshaar te verminderen om een ​​jongere, gezondere huid te onthullen.

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mes. Dit klinkt misschien een beetje eng, maar dat is het niet. Het mes wordt niet gebruikt om te snijden, maar om de huid van het gezicht te schrapen, hiermee worden fijne haren, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Tegenwoordig is het een van de meest effectieve manieren om te exfoliëren, op te helderen en de vernietiging van poriën te voorkomen. Deze procedure wordt al meer dan 40 jaar in medische praktijken gebruikt om de huid voor te bereiden op chemische peelings en behandelingen.

 

Dermaplaning is niet pijnlijk.

 

De behandeling wordt uitgevoerd met een scheermesje, dus het is niet verwonderlijk dat dit een associatie met pijn veroorzaakt, maar wees gerust, dermaplaning is vrijwel pijnloos. Het speciale mes krast lichtjes over de huid zonder deze te beschadigen of te beschadigen. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Dermaplaning mag niet worden uitgevoerd op een huid met actieve acne vanwege het risico op beschadiging van de huid. Dit kan bacteriën over de huid verspreiden en acneproblemen verergeren.

 

Groeien de haren niet donkerder terug?

 

Haar dat wordt verwijderd, groeit terug in dezelfde vorm en kleur. De behandeling verandert niets aan de structuur van het haarzakje.

 

Groeit het haar niet dikker terug?

 

Bij de. Omdat het haar aan de oppervlakte wordt afgeknipt, heeft dermaplaning geen invloed op de haargroei. Het haar dat teruggroeit zal precies hetzelfde haar zijn als voorheen, het haar zal niet dikker teruggroeien door Dermaplaning.

 

Onmiddellijk resultaat dat 4 weken aanhoudt

 

Met de Dermaplaning procedure ziet u direct resultaat. De huid krijgt een gezonde glans en textuur, de huid wordt zijdezacht en eventuele acnelittekens, pigmentvlekken en fijne lijntjes zijn minder zichtbaar. Bijkomend voordeel is dat je je make-up egaler kunt aanbrengen en dat je make-up langer blijft zitten. Natuurlijk groeit gezichtshaar terug en na verloop van tijd hopen zich ook dode huidcellen op. Meestal is na 4 weken een herbehandeling nodig om een ​​goed resultaat te behouden.

Have fun and book your treatment! You deserve this care

bottom of page