top of page

LASERONTHARING

ipl.jpg

Behandeld met de Soprano Titanium laser, de meest geavanceerde en nieuwste lasertechnologie van dit moment. 

 

Hierdoor is het mogelijk om pijnloos en effectief te ontharen. Of u nu een lichte, donkere of zélfs een zongebruinde huid heeft, grof of fijn haar, met de Soprano Titanium laser is laserontharen geen enkel probleem.

How werkt het?​

Met zijn exclusieve 3D-technologie combineert Soprano Titanium de drie meest effectieve lasergolflengten in een enkele applicator, die zich tegelijkertijd richt op verschillende weefseldiepten en anatomische structuren in de haarzakjes. Door de absorptie- en penetratieniveaus van verschillende golflengten te combineren, samen met een uitgebreide behandelingsdekking, meer comfort en lage onderhoudsvereisten, is Soprano Titanium de veiligste en meest efficiënte ontharingsbehandeling die momenteel beschikbaar is.​

Bij BELLA BRASIL staat comfort en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Bekijk hier hoe cliënten hun behandeling hebben ervaren.

NAGENOEG PIJNLOOS EEN GLADDE HUID.

Ontharen met de Soprano Titanium laser biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethoden. Denk bijvoorbeeld aan de gepatenteerde SHR techniek, de extra grote behandelkop en het ICE Plus koelsysteem.

Met deze unieke combinatie zorgt de Soprano Titanium laser voor een snel en effectief resultaat - en dit ook nog nagenoeg pijnloos!

3D-TECHNOLOGIE

Met de exclusieve 3D-technologie combineert de Soprano Titanium laser de drie meest effectieve lasergolflengten in één enkel handstuk. De golflengten richten zich tegelijkertijd op verschillende weefsepdiepten en anatomische structuren van het haarzakje. Dit betekend dat verschillende lagen in de huid in één keer worden behandeld, wat leidt tot een veel effectievere behandeling

RESULTAAT IN 3-2-1

De nieuwste innovatie en daarmee een uniek voordeel van de Soprano Titanium laser is de extra grote 4Quattro behandelkop. Dit betekent de behandeltijd aanzienlijk kort is, en maakt het gehele ontharingsproces veel comfortabeler en gemakkelijker.

ICE PLUS KOELSYSTEEM.

Vergeet pijn of ongemak! De Soprano Titanium laser bevat een speciaal ICE Plus koelsysteem, speciaal ontworpen om uw huid gedurende de gehele behandeling perfect gekoeld te houden. U kunt de behandeling ontspannen ondergaan en uitkijken naar een glad en haarvrij resultaat.

VEILIGHEID VOOR ALLES.

De SHR techniek zorgt voor een geleidelijke verwarming van het weefsel. Door meedere pulsen in een zeer korte tijd toe te dienen schakelt de Soprano Titanium laser de haarfollikel uit, terwijl letsel aan het omliggende weefsel wordt voorkomen. Bovendien heeft u na de behandeling geen hersteltijd, en kunt u direct uw normale bezigheden oppakken.

GESCHIKT VOOR ELK HUID EN HAARTYPE.

Of u nu een lichte, donkere of zélfs een zongebruinde huid heeft, grof of fijn haar, met de Soprano Titanium laser is definitief ontharen geen enkel probleem.

GEHELE JAAR DOOR BEHANDELEN.

De behandeling met de Soprano Titanium laser kan op elk moment van het jaar uitgevoerd worden, ook tijdens de zomermaanden en bij een gebruinde huid.

EFFECTIEVER DAN IPL.

Laser ontharing is wetenschappelijk bewezen effectiever dan IPL.

Skin Care

LASERONTHARING

GRATIS LASER PROEF BEHANDELING!  EEN AFSPRAAK MAKEN IS WEL NODIG.

bottom of page